Бойко кръщава площад на човек, помилвал терористи и убийци на деца…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ехооооо, овчеглавите гербарчета, вемерейчета, таратанци и светанци, бесепейчета и десни гейчета, вазелинчета магарешки и валеркосимеонови курешки.

Днес 9 март но през 1985 година , гнусните чалмалии, взривиха вагон за майки с деца на гара Буново.
Избиха жени и деца.

Политическата проститутка Бойко Методиев Борисов, лъже догановият анал, гато жаден за сол сагмал. И всички други политически курви в народното ебание, не се сетихте да почетете паметта на избитите български жени и деца!
Чалмалиите през 1985 избиха български жени и деца1
С бомба!
Атентат бе!

Алооо, дебилните овчеглави българи, седящи, лежащи и пърдящи пред зомбивизорите си, докато пърдите до дебелите задници на вашите женки, кога у вас ще се появи поне страха, че и вас някой потурнак може да ви унищожи, за да се пармърдата и разпърдате, българи нещастни и прости, които даже не знаете, че на днешната дата, е извършен един от най-гнусните атентати в целият свят.

Нде съм от вашата порода, и не съм от вашето стадо на зомбираните консуматори!
Толкоз!
Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас – София.

Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел „Сливен“ в Сливен.

В атентата загиват 12-годишният Георги Цветанов, 13-годишният Стефан Атанасов, 40-годишният Емил Георгиев, 63-годишният Николай Генков и 64-годишната Райна Бозукова.  Сред жертвите са глухонеми деца, прибиращи се вкъщи. Ранени са тежко 9 души и сред тях също има 2 деца.

Севдалин Алипиев Маджаров (Сабри Мехмедали), брат на първия терорист (лежи 2 г. амнистиран от Желю Желев и освободен в 1990 г.), на 2 години затвор Никола Николов, на по 1 година затвор Севда Латинова и Милко Вълканов. Терористите стават обект на сделка с Турция и са разменени. По-късно Сабри Мехмедали израства до пост областен координатор на ДПС за Бургас.

Вчера синьогъзите демократи искат да има площад в София на името на помака Жельо Желев, амнистирал атентаторите!
Демокрация, а?

 

09-03-2021
#РадомирскиТрънчанин, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар