недялко недялков бойко борисов

Бойко към Недялко от PIK.bg в таен запис: При следваща такава излагация ти вземаме PIK.bg и троловете, и ще ги дам на Жоро Харизанов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На редакционната ни поща се получи анонимен имейл, в който се твърди, че се съдържа стенограма на разговора,

който се е провел снощи в къщата на Борисов в Банкя, на която главният редактор на официалният сайт на ГЕРБ PIK.bg е бил нашамарен лично от премиера заради това, че Недодялко е качил голи снимки на момичето – годеница на кандидата на Демократична България.

Публикуваме го без редакторска намеса, като не можем да гарантираме за автентичността му, тъй като нямаме ресурса да я проверим:

Б.Б. Влизай, ла*но (очевидно се обръща към Недялко)

Н.Н. Здравейте, г-н Борисов, разрешете да доложа.

Б.Б. Какво ще доложиш бе, Бай Х*й, не видя ли какво направи с публикуването на тази статия? (чува се удар на шамар)

Н.Н. Ама г-н Борисов, на мен лично Тони ми прати снимките и каза, че е ваше нареждате да ги кача (б.р. очевидно става въпрос за Тони Шайката, който също го играе рупор на ГЕРБ, въпреки, че преди години написа книга против тях озаглаване „Шайка“)

Б.Б. Абе ти малоумен ли си бе? (чуват се още няколко шамара и охкания) Как ще качваш такива неща за момичето, дори ние в ГЕРБ не можем да стигнем толкова ниско, сега хората още повече ни намразиха!

Н.Н. Ама г-н Борисов, аз исках да ударя по враговете ви, нали ги мразите Демократична България. Плащате ми точно за това, не знаех, че така ще се случи.

Б.Б. Изобщо не ме интересува какво си искал, измисли сам какво ще пишеш в PIK.bg, за да не ме свързват хората с тази публикация. Срок да оправиш проблема: веднага!

Н.Н. Добре, г-н Борисов, извинявайте г-н Борисов. Има ли нещо друго, г-н Борисов или съм свободен?

Б.Б. Свободен си и считай това за последно предупреждение. При следваща такава излагация ти вземаме PIK.bg и троловете, и ще ги дам на Жоро (б.р. вероятно става дума за Георги Харизанов, друг рупор на „успехите“ на ГЕРБ) да го управлява, и няма да видиш повече една стотинка от нас.

Н.Н. Благодаря Ви, г-н Борисов, довиждане, ще оправя нещата моментално, извинявайте още един път.

Б.Б. Изчезвай моментално, лайн*р

Тук разговорът приключва

Симеон Тенев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар