Бойко много притеснен за срещата си с Путин в Истанбул! От Русия му намигнаха, че си отива

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е много притеснен от поканата на Путин и Ердоган и все още не е потвърдил присъствието си става ясно от пресцентъра на министерски съвет откъдето ни информират, че Борисов все още не е приел, защото на 8.01 в София пристига държавният секретар на САЩ и той имал и среща с него.

Дали на Борисов му е ясно, че Путин му намигна, че си отива, ако не отиде в Истанбул все още не е ясно, но е ясно, че руснаците могат да смятат и са наясно, че в България не се строи нито по 3 км. нито по 5 км от трасето на “Турски поток”, защото ако беше така Борисов нямаше да твърди, че ще сме готови някъде към средата на юни.

Простата аритметика показва, че ако строяхме по 3 км на ден, както твърдеше на 3 декември Борисов, то на България щяха да и трябват едва още 22 дена, за да завършим тръбата на родна територия. Но уви май в цялата ситуация май само Борисов не е ходил на училище и не може да сметне, какво говори и какво реално се получава по трасето.

И като вземем предвид и днешната му среща с посланика на САЩ в София, на която за пореден път му беше напомнено, че е поел и ангажимент към Доналд Тръмп, то положението е напълно ясно, Борисов трепери, Русия му намига, че си отива, а той не знае, къде да седне този път. Дали до Путин и Ердоган в Истанбул или до държавният секретар на САЩ в София.

И не си мислете, че датата за поканата на Путин дойде случайно, там случайности няма.

Денят е точно този в който Борисов ясно трябва да покаже с кой ще е за в бъдеще и каква политика ще води. До момента всичко показва, че каквото и да реши за 8.01 няма да е в негова полза. Но както народа обича да казва, всеки тарикат, един ден си намира майстора. Е май дойде и денят на Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар