Бойко най – накрая загря: С този скандал отвратихме народа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Даниела Дариткова ще бъде шеф на парламентарната група. Човек с качества, може да контролира групата в добрия смисъл на думата. До кая на деня ще ви кажа кой ще замени Цачева.

Искаме да направим всички проверки. Ще има тежки наказания, защото се напуснаха много важни постове. В историята няма такива тежки санкции, които са наложени в една партия. Ако и другите партии действаха така, нямаше да има какво да си приказваме. Това каза Бойко Борисов на пресконференция.

Дали ще повишим резултата ще го видим на 27 май. Поуките всеки си ги извади. От моите санкции си личи. Всички са напуснали държавните постове. Не зная какво е интересно откъде идва атаката. Преценихме ,че не изглежда красиво, не изглежда добре. Искам да видя нутариалните актове на всички в тази сграда. Просто ми е интересно. От първия момент ви казах, че не изглежда добре. По-тежки санкции от тези, не мога да си представя. Структурите си искат ГЕРБ. Припознава го като важен за него хора. Седем дни нямаше медия, която тази тема да не я държаха от сутрин до вечер.

 

За приятелският огън е сто процента фалшива новина. Всички сме страдали от този скандал.

С този скандал отвратихме народа. Вежди Рашидов има фирма за търговия. Той купува апартаменти и ги препродава. Това му е бизнесът на него. Всички ги обичам, но ако има скандал, трябва да поеме отговорност.

Да не мислите, че ми е приятно да чета как ГЕРБ ще се цепи. Факт е, че оставихме неприятно отношение към обществото.

 

Винаги съм се плашил от приятели. Затова съм твърдял, че нямам приятели. Знаете ли колко ми е важно, в момента върви важен геостратегически процес. Колко ни е важно инерконектора България-Гърция да се стартира. Оставям на медиите да се занимават с разследвания. Тежък удар понесе ГЕРБ с историята с апарментите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар