Бойко насъсква футболни хулигани да бутат властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов отказва да повярва, че повече няма да помирише властта и продължава с опитите да вгорчи живота на властта, а оттам и на цяла България. Последната грозна идея на Мутрата е да активира футболни хулигани, които срещу пачки от чекмеджето да се разбунтуват „спонтанно“, уж недоволни от кадрови назначения в бъдещото правителство.

 

Масови протести и мощна синя вълна може да залее центъра на София, ако преговарящите за правителство четири партии лансират кандидатурата на Радостин Василев за спортен министър. Адвокатът от партията на Слави Трифонов и бивш адвокат на ЦСКА е известен с това, че мразя от дъното на душата си „Левски“, пише „Галерия“.

На всичкото отгоре Василев лансираше особено логичната идея държавата да финансира клубен стадион на ЦСКА в Борисовата градина. Историята показва, че единственият български клуб, който може да претендира да има спортно съоръжение на това място е „Левски“.

Преди стадионът на „сините“ е бил там, където днес се издига Националния стадион „Васил Левски“. Левскарите са преместени в „Подуяне“, където и досега на стадион „Георги Аспарухов“ играят официалните си мачове.

Реклама

„Ще накараме половин България да излезе на улицата и тогава не ви виждам!“, гласи пост от левскарска група във фейсбук. Много от феновете на 26-кратните шампиони призовават и футболния клуб да излезе с официална позиция по въпроса.

За ужас на „синята“ общественост за резервен вариант за министър на спорта  е и бившето пресаташе на ЦСКА Иван Ченчев от БСП, чието име също предизвиква отрицателни реакции.

Най-гневни са коментарите в една от най-популярните групи „С „Левски“ до края“, която обединява 18 хиляди фенове на „сините“: „Да се излезе с официална позиция от името на клуба и всички фенклубове, че нито Василев, нито Ченчев, имат място в Министерството на спорта.

Нека новото правителство не настройва половин България срещу себе си“, пише един от привържениците, а друг го допълва: „В тъмни времена, когато едни се опитват да пробутат фалшивото си отборче за сметка на „Левски“, трябва незабавно да се реагира. Точно този Радостин Василев още от сега лобира за нов стадион на ЦСКА. Защо ЦСКА плащал наем, а „Левски“ – не?!“

„Да се реагира преди да стане министър на спорта!“, призовава един от администраторите на групата „ С „Левски“ до края“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар