Бойко на патерици плаши народа: Аз ще се върна! Вече преговорих как и кога!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Аз ще се върна един ден – ще спра да куцукам, ще си почина. Когато се мобилизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Както какъв, няма никакво значение”.

Така заплаши народа лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов, докато театрално куцукаше на патерица, за да представи кандидатите на мафията ГЕРБ за министри, които партията ще предложи за нов кабинет.

Номинираният за министър-председател Даниел Митов получи в 13 ч. от президента проучвателен мандат за ново правителство. Два часа преди обявения час на церемонията Борисов изненадващо се включи в профила си във фейсбук.

Как се стои на „болен“ крак без патерица? Поредната лъжа на Мутрата, за да се измъкне от разпита в парламента

Излъчването беше от частната болница „Софиямед“, където – според официалните съобщения – вчера е бил опериран заради травма в коляното в резултат от футболен мач. Той представи номинираните за министри и потвърди, че не възнамерява да се яви в парламента утре, въпреки че беше задължен от депутатите да говори в пленарната зала по националния План за възстановяване и устойчивост.

В рамките на речта, която държа пред номинираните за министри, накрая Борисов ги увери, че с Даниел Митов са „преговорили“ завръщането му в някакъв бъдещ момент.

„Вие сте кандидат-премиери, министри, вицепремиери, но сега ме слушате. Не защото съм по-силен физически, защото съм доказал мъдростта си през тези години“, разсмя публиката Баце Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар