Бойко Борисов

Бойко, не се прави на “луд”, а арестувай веднага Полфрийман по някое от другите му безобразия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предумишленият убиец на българин Джок Полфрийман е освободен предсрочно за “добро поведение”. Първо му дадоха смехотворната присъда от 20 години, а не до-живот, та да може да се преразглежда. После серия от пропагандни акции доведоха до това – на 12-та година излиза.

И какво е “доброто му поведение” – едно безкрайно заяждане със затворническата администрация, жалби до Министерството и до Страсбург, охулване на съдебната система, и да не забравяме – иде ли си в Австралия, ще плюе от там България “до откат”. Но по-важното е друго – нагласиха така нещата, сякаш “никой няма избор”. Решението било окончателно, не подлежало на протест. А преди това държаха в тайна всичко, все едно ни Бойко, ни Цацаров, ни цялата държава – никой не е знаел, че се разглежда подобно дело.

Както се казва – “правосъдие на тъмно”. И сега това решение на соросоидния съдия Калин Калпакчиев, е удобно на всички. Всеки си измива ръцете – “аз не съм виновен”, а убиецът – на свобода. Виновен е всеки, който е можел да направи нещо. Най-малкото – да съобщи, и да има обществен натиск. Виновен е и Бойко. Но в момента е още по-виновен. Защото Полфрийман има толкова нарушения в затвора, че може да му се иска дори удължаване на присъдата, а не намаляване.

Ако имаме премиер на място, и ако наистина иска да докаже, че “няма нищо общо с това”, нека сега арестува Полфрийман по друго обвинение.

И да го върне на мястото му. Поне докато изтърпи смешната си начална присъда. Но ако правил поредна колониална “чупка в кръста”, то не очаквайте друго. Бойко по “чупките” няма равен…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/boiko-ne-se-pravi-na-lud-a-arestuvai-vednaga-polfriiman-po-niakoe-ot-drugite

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар