Бойко обмисля “евакуация” на правителство в Унгария или Австрия, ако ескалира кризата в Близкия Изток. Иранските ракети стигат до България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов обмисля “евакуация” на правителство в Унгария или Австрия, ако ескалира кризата в Близкия Изток. Това потвърдиха депутати от ПП ГЕРБ.

Те заявиха, че става дума за “стандартния план” за “защита на правителството” при заплаха от война.

Той предвижда премиерът и министрите да се изтеглят в “трета страна, извън непосредствена физическа опасност”. Необходимо било държавното управление да се запази стабилно и сигурно, и “да не се получи някой случаен удар да порази някой важен министър или премиера, и да разстрои държавата”.

Както е известно, иранските ракети могат да стигат до Балканите, и България е изцяло в обсега им. От ЕС, ние и Гърция сме най-възможните мишени.

Но Гърция има откровена про-иранска политика, докато нашата е про-американска. Унгария и Австрия се считат за “достатъчно сигурно убежище” за премиера, за да не бъде лишена страната ни от най-важното нещо в нея – неподражаемия му управленски ум. “При нужда ще ги изтеглим и по-натам – във Франция или дори в Англия”, коментира депутат от ВМРО.

“При днешните технологии и комуникации, няма проблем една държава да се управлява дистанционно. Трябва обаче да се управлява, а за целта трябва да бъде опазен животът на управляващите…” – обясниха патриотите.

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/boiko-obmislia-evakuatsiia-na-pravitelstvo-v-ungariia-ili-avstriia-ako-eskalira

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар