Бойко от Плевен: Тия лумпените на площада искали да се предавам, но не казват на кой и за какво

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов взе думата преди минути:

Искам да се предам! На кой?

Министър-председателят Бойко Борисов реши днес да посети Плевен, за да провери как вървят строежите на новата инфраструктура за връзка с магистрала „Хемус“. Става въпрос за участъка Ловеч-Плевен.

Нека да си прожектират филмчета, не е лошо, коментира темата за традиционните вече протести на недоволните от властта.

„На кой да се предадем. Ние искаме, но няма на кой“, заяви премиерът и подчерта, че това което се прави и строи днес се прави за поколения напред.

Браво, Бойко, никаква оставка, казаха местни жители и ръкопляскаха. „С теб сме и искаме да продължиш да работиш за хората“.

Областният управител на Плевен Мирослав Петров се отчете пред премиера, че има забавяния в отчуждаването на земите, тъй като кметът Георг Спартански бави процедурите.

„Направете, каквото е необходимо, за да не се бави нищо, защото съм обещал на хората да пътуват за час и половина до София. Даже и по-бързо ще става“, каза Борисов и отново припомни, че е обещал: „Видя ли „Хемус“ готова, се пенсионирам!“.

На място обаче гражданите дадоха заявка, че предпочитат в такъв случай да се забави магистралата, но Борисов да остане да работи за народа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар