Бойко пак започна с простотиите. “Хюндай” искали да строят завод у нас

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
На Бойко Борисов простотиите нямат край, но когато е на посещение в чужда държава пък било то и Туркменистан и говори глупости е добре някой от ПР ите му или някоя от придворните журналистки като Беновска, които подчитват пред него и зад него да му напомнят, че в България може и да сме му свикнали на глупостите, но в чужбина хората могат да мислят и не се вързват на вицовете му, колко много инвеститори искали да идват в България, но сме нямали работна ръка.
Днес отново Бойко е започнал с вица как “Хюндай” искали да строя завод за производство на коли у нас, уви за “Фолксваген” вече Борисов не говори, защото и на малките деца вече им е ясно, че този завод ще замине в Турция, но пък защо да не се похвали сега с “Хюндай” Борисов на туркменистанците те и без това надали някога ще дойдат в България. но пък според негово мислене, на те всички се блъскат да инвестират в България, но пък ние нямаме работна ръка. Защо ли нямаме, би трябвало да си зададе въпроса всеки инвеститор преди да дойде в България и като види истината, защо.
Да ни заобикаля със скоростта на светлината, защото само Бойко Борисов не може да прозре простата истина, че след десет години безумства от страна на управляващите от Герб начело с него в България, тази страна е напусната от близо 3 милиона човека в търсене на по-добър живот и начин за оцеляване. Така че никой нормален себе си уважаващ бизнесмен няма да стъпи в България, страна членка на ЕС, която няма работна ръка, не защото има инвеститори и много работни места, а защото всички в трудоспособна възраст са напуснали буквално държавата.
И между другото, явно само министъра на икономиката и премиера на България уви все още не са наясно, че завода на “Хюндай” ще е на Балканите, само че в Сърбия, нещо което вече е решено на почти 95%, но защо пък Борисов да не си помечтае още малко преди да научи поредната болезнена за него истина. Както се казва мечтите и лакардиите са безплатни, но когато ги разказваш от трибуната на министър председател на една държава, дори в Туркменистан започват да си задават въпроси от типа:
– На този звездите ли му говорят?
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_285.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар