БОЙКО ПАК НИ ИЗЛОЖИ! Ципрас полудял, когато Борисов го излъгал, че ще прати помощ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гръцкият вестник “Козани” – българският премиер, въпреки предложената помощ при пожара в Атина не изпрати никой…

В обширна статия днес гръцкият вестник “Козани” обяснява, че българският министър председател е един популист и най-жалък лъжец, защото освен, че е предложил помощ за Гърция при пожара в Атина, след това не е изпратил никой въпреки, че гръцкият министър председател му я поискал.

В статията се посочват българските издания “24 часа” и “Труд” като се обяснява, че и двете са близки до управляващите в момента, които са публикували статии, че България в лицето на Бойко Борисов е предложила помощ на Гърция при пожара в Атина при който загинаха 64 човека, над 30 са все още в неизвестност и има над 200 ранени.

България се управлява от един напълно неадекватен човек, се казва още в статията, как може да предлагаш помощ и след това да казваш като ти я поискат, че няма как да се случи, защото не разполагаш с такава техника и че единственият хеликоптер, който е можел да гаси пожари е катастрофирал преди около месец.

Явно българският премиер е искал да си направи поредният ПР номер на гърба на страданието на хората в Атина, но когато столицата ни гореше, а Ципрас не можеше да разчита на руска помощ, защото такива като Бойко Борисов в Европа продължават санкциите срещу Русия, това си е чиста шизофрения.

Във вестникът се цитира и как Ципрас е полудял, когато Борисов му е отказал да изпрати дори пожарни коли от България в Атина с мотива, че докато стигнат на собствен ход, ще е изгоряло всичко каквото има да изгаря, все пак бил пожарникар и знаел как горят къщи. Нямал и с какво друго да ги транспортира до столицата на Гърция и ако Гърция прати товарни самолети да ги вземат и върнат щял да организира нещата, като посъветвал Ципрас да каже на гръцките монаси и попове да се молят за дъжд.

От вестника не крият възмущението си как такава държава като България с такъв премиер изобщо е в Европа и на кои точно условия за живот в ЕС отговаря България, като няма един дори един хеликоптер, който да гаси пожари, ами ако се запали София с какво ще я гасят или тогава и Борисов ще моли българската църква да се молят за дъжд? Това не е човек, това не е нормален премиер, това е някакъв индивид, който не трябва да управлява държава и много е чудно как и защо в България го търпят, това ако беше в Гърция този щеше да гледа премиерският кабинет само по телевизора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар