Бойко похарчи 50 милиона лева, за народни артисти, за да спасяват Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

50 милиона лева буквално за по-малко от седмица е вкарал Бойко Борисов, за да спасява загиващата кметица Фандъкова. Парите, разбира се, не са негови, а са от нашия джоб, но той обича да приема двете като едно и също.

В последните дни водещи легенди на естрадата и съвременната музика, се снимаха с Йорданка Фандъкова. Разбира се, най-популярното име е на Лили Иванова. Гранд дамата обаче не е евтина.

Тя е най-пазарно ориентираната звезда на целия преход, и е най-богатата. Говори се, че само за нея са дадени 5 милиона лева. По-малко, но пак шест или седем цифрени суми са взели Васил Найденов, Богдана Карадочева, Кирил Маричков, Васил Петров, Ицо Хазарта и пр. В допълнение, Бойко предизборно раздаде и пожизнени пенсии на ред “изтъкнати творци”, а Кирил Маричков получи и номинация за орден “Стара Планина”.

В момента положението на Фандъкова е пълна катастрофа. Разчита основно на цигани, контролиран вот и администрация. Въпреки това, едва добутва до 36%. До 50% пътят е много дълъг. И много скъп. Все за наша сметка…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/boiko-pokharchi-50-miliona-leva-za-narodni-artisti-za-da-spasiavat-fand-kova

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар