Бойко призна, че го е шубе от Румен Радев, затова няма да се пуска за президент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов в прав текст призна, че го е страх от директна битка с Румен Радев за президентския пост, установи със задоволство.

След като само преди дни обеща, че ако изборите са 2 в 1 ГЕРБ ще прати силна партийна кандидатура, което се подразбира, че е самият той, сега Мутрата се завъртя на 360 градуса с нова теза: че постът на държавен глава не му е интересен.

„Никога не ми е бил интересен президентският пост“, без срам се изцепи сикаджията от Перперикон. Той заяви, че съвсем скоро от партията ще обявят кандидата си за президент.

На въпрос дали е готов отново да бъде премиер, той отвърна „по-подготвен няма“.

Фейсбук се разсмя в неделя, след като Буци и ПКП Цвета Караянчева тръгнали да търсят златни кюлчета за чекмеджето на Перперикон. Извън майтапа Баце се появи в компанията на простата кържадлийска п**ка, както са нарече изританата шефка на парламента.

ПКП и Мутрата са повели и няколко гербопитеци, а на партийната седянка е и проф. Николай Овчаров за легитимация на акцията на ГЕРБ.

Професорът, естествено, подари на Бойко Борисов и свой труд и отново каза, че благодарение на помощта на Борисов (всъщност, на бюджета, който се пълни от нашите данъци, б.ред.) 6 обекта от културния туризъм в България са били възстановени и отворени за туристи, като се похвали, че „Нешънъл Джиографик“ идват да снимат на Перперикон.

Видеото ТУК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар