Бойко със старото телефонче на 10 години влезе във „Вайбър” и „Телеграм”! Иска да знае какво мислите за него, пишете му (НОВИЯТ МУ НОМЕР ТУК)!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лъжите на Бойко Борисов една по една се разкриват, рано или късно. Една манипулация на премиера обаче не издържа дълго – че не ползва смартфон, а „телефонче на 10 години”, разкри Narod.bg.

 

Само преди по-малко от два месеца – на 10 юни, лъжец №1 в Републиката каза дословно следното:

„Не е възможно някой да е получавал SMS на кирилица, моят телефон няма такива функции. Тези, които ме познават, знаят, че моето телефонче е старо.

Очевидно премиерът има и джиесем, с който праща SMS на когото трябва…

То е 10-годишно и този апарат няма кирилица, така че всеки, който каже, че е получил SMS от мен на кирилица, аз друг телефон не съм пипал от и дори този телефон стои при охраната”.

Така премиерът Бойко Борисов отговори на чата, който обвиняемият и укриващ се в ОАЕ Васил Божков публикува във фейсбук, припомня Narod.bg.

Реклама

„Една кака навремето беше казала, че по „Вайбър” съм я набрал. Аз тогава не знаех какво е „Вайбър”, а и моят телефон няма такива функции. Телефонът ми няма кирилица, затова всеки който е получил SMS от мен на кирилица, просто няма как да се е случило от това апаратче, а друго няма”, повтори лъжата си премиерът.

Днес по обяд обаче репортер на Narod.bg получи сигнал на две от най-използваните приложения за онлайн комуникация – „Вайбър” и непроследимото за службите „Телеграм”, че Бойко Борисов ги е инсталирал, очевадно не на 10-годишното си телефонче.

Вероятно премиерът не е наясно с факта, че е издирван от народа, за да подаде оставката си. Затова Narod.bg ви предоставя новия GSМ номер на отиващия си министър-председател, за да му се обадите и споделите какво мислите за него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар