Бойко с театрален жест за Ламбо, чиято мечта за държава разсипа… После пак нападна докторите за здравеопазването, сринато от ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Искам да помълчим малко в памет на Стефан Данаилов. Беше ми добър приятел. Голям актьор, голям мъж, добър човек.

Това е голяма загуба за българите, защото той наистина бе обичан човек”, призова министрите премиерът Борисов.
Веднага след това той и министрите станаха на крака и запазиха минута мълчание в памет на Ламбо.
“Благодаря Ви!”, каза премиерът.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес лидерът на ГЕРБ написа силни думи за покойния актьор.
Този театрален жест обаче не попречи да продължи с политиката на разруха на България и потъпкване на всеки един идеал на Ламбо.

Отново на прицел се оказаха докторите в сринатото от ГЕРБ здравеопазване. Този път повод за премиерската злоба стана нещастния случай в “Пирогов”.

“Здравният министър Кирил Ананиев и министърът на вътрешните работи Малден Младенов ми докладваха за случилото се в “Пирогов”. Разследването тече. Дано не се окаже, че са пушили в стаята”, отсече премиерът по повод трагедията в лечебното заведение.
БЛИЦ припомня, че по-рано днес се появи версия, според която трагедията в “Пирогов” е започнала именно от незагасен фас.
“Това наистина е много неприятен инцидент. Моите съболезнования към близките на починалите мъжe, но и голямо благодаря, на всички, които оказаха мигновенна реакция”, каза пък здравният министър Кирил Ананиев.
“Състоянието на кислородните апарати: работят нормално, причината не е в тях, това е мое мнение, има процесуално-следствени действия, които ще докажат това.

Пожарът възниква в една от стаите на Второ вътрешно отделение. Единият от пациентите е бил с тежка кислородна недостатъчност и се е налагало да бъде лекуван с по-голям обем кислород.

Другият човек е бил доведен вечерта в лечебното заседание, като не искам да коментирам какво му е било състоянието.
Били са под заплаха за живота още 80 души. Ако не е била адекватната реакция, е било могло да бъде много по-зле”, добави министърът.

Ананиев припомни, че има хипотеза, че е била запалена цигара, но добави, че причините за взрива продължават да се уточняват.
По думите му в момента болницата работи нормално, не се връщат пациенти, но има малки затруднения в противошоковата зала.
БЛИЦ припомня, че по-рано днес министрите дадоха извънреден брифинг пред “Пирогов” по повод трагедията.
Източник: Блиц

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар