Бойко….Тикво проклета. Ти и твойте псевдоминистри.. Къде са ви леглата бе?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко….Тикво проклета. Ти и твойте псевдоминистри.. Къде са ви леглата бе???

Къде са лекарствата,които били налични навсякъде???? В седем часа централна емисия новини съобщават за 666 свободни легла за София?? В 22.30ч.при повикване на 112 се заявява ясно и категорично “И да знаете места няма…”. Последвано от час по – късно въпросче “Отказвате ли се от линейката??”

КАКВО СТАВА, БЕ ВАМПИР??? Къде са тия легла…

Следва надбягване с времето по аптеките… Лекарства няма.. всичко се тегли към болниците. Самите аптекари го казват. Разменяме си антибиотици (и то не защото сме се презапасили…просто чист късмет..).

За нищо не ставаш, мършоо … И коридори, и тунели и замъци да правиш… Потънал си… Отвсякъде. И да оставиш оня там дето се води здравен министър на входа на Пирогов…пак нищо не става. Цялата ти система е сбъркана, мутро… от началото до края. Играете си с живота на хората… И ги оставихте да умират не от вируси… А от липса на всякаква помощ и терапия. Потънал кораб си…ама не от тези дето потъват героично.. Искам да те видя как се гърчиш в някоя линейка докато те разхождат напред – назад из София щото нямало места. Искам да те видя как се молиш из социалните мрежи за елементарен антибиотик… антибиотиче,за да дишаш бе…

Хора сме…и си помагаме. Знайни и незнайни. От тука, от провинцията.. от чужбина…От Турция карат лекарства, ВАМПИР (безплатно). Щото трябва да се оцелява… Ама на вас няма кой да помогне… Нали все повтаряш, че сме на война… Ще дойде ден, в който ще се изправиш срещу армия от хора, останали без лекари, без болници, от апарати, от които зависи живота им.. от такива, които загубиха хиляди и може би последния си шанс за създаване на нов живот (след като забранихте инвитро процедурите)…от ученици, загубили учителите си заради твойто чесане на его…. От хора загубили близките си,в тоя адов кръг от телефони, болници и откази (отказ за тест..отказ за преглед…отказ за лечение..отказ за легло).

Продължавай да обикаляш с джипа по магистралите. Продължавай да заблуждаваш себе си… Щото нас вече не можеш… Няма с какво.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар