Мафия

Бойко, ти си обикновенна мутра и престъпник давещ се в собствените си страхове и нарцисизъм.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
СЛЕД премахнатите микрофони езиците ли ще ни изтръгвате?

Не може да се скриеш и да избягаш от Истината, Бойко! Истината, че ти продаде държавата на Пеевски и ДПС, на Ердоган и Путин, на мафията и олигарсите! Истината, че ти си марионетка и слуга на много господари и национален предател.

Истината, че си обикновенна мутра и престъпник давещ се в собствените си страхове и нарцисизъм.

Истината, че държавата е кочина и ти я превърна в това.

Истината, че ченгета и алчни олигарси управляват страната, а ти си само техен наместник. Истината, че властта ти се крепи на страх, репресии и мачкане на непримиримите. Истината, че в България справедливост няма, защото ако имаше, ти и бандата ти щяхте да сте в затвора отдавна. Истината, че искате да си изберете Гешев, за да продължите да крадете безканазано. Истината, че все повече българи осъзнават нуждата от съпротива и напрежението расте. Истината, че този процес е вече необратим. Истината, че страхът сега владее сърцата на дебелите и мафиотите, а гражданите осъзнават силата си! Истината, че сега теб те е страх, Бойко, от възмездието и народа! Истината, че ще плащате за всичките си престъпления.

Истината, че на 12.09 БОЕЦ и непримирмите излизаме и ще чистим! И не можете да ни спрете! Истината е най-силното ни оръжие!
#ЩеСеЧисти
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар