Бойко три пъти разпитван за чекмеджето с евро по 500, проверяват скандалните му телефонни разговори и Барселонагейт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има три проверки, свързани с премиера. Това обяви главният прокурор Иван Гешев пред депутатите в правната комисия в Народното събрание. 

„Първата е за аудиозаписите по сигнал на Христо Иванов, за фотографа, снимал премиера и за това, което някои медии наричат „Къща в Барселона“, уточни държавен обвинител номер 1.

„Публично известно е, че премиерът даде изявление за снетото му обяснение за т.нар. „къща в Барселона“. Никой не пита защо в Испания продължава толкова дълго разследването.

По другите две досъдебно производство и проверката за аудиозаписите и снимките, три пъти се е явявал като свидетел. Ако трябва ще му бъдат снети обяснения още 20 пъти. Нямаме притеснения. Както знаете има действащ министър с обвинение, зам.-министър“, заяви Иван Гешев в отговор на въпрос на депутат от БСП.

Informiran.net пита – кога прокуратурата ще изнесе данни за резултата от проверките и дали въобще ще има резултат, или цялата тая димка е за да залъжат народа, че хунтата и премиерът от СИК ще понесат отговорност за цялата корупция, на която станахме свидетели пред последните 11 години?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар