Бойко увеличава охраната си след заплахите за бомбени атентати в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Борисов е поискал днес да му бъде увеличена охраната, след вчерашните заплахи за бомбени атентати в България в които нямало нищо случайно според службите ни, като дори е наредено на медиите да обясняват, че едва ли заплахата може да идва и от деца, но истината е съвсем друга.
Според разузнаването на чужда държава целта на бомбените заплахи е именно премиерът на България, а всички цели вчера по един или друг начин са свързани с него лица. Според запознати това е поредното напомняне на Бойко Борисов, че все още има дълг към Сретан Йосич, който така или иначе един ден той ще плати. Не случайно службите ни споменават, че мейлите са от Швейцария и Сейсешелите, където по известният като Йоцо Амстердама има огромни имения.
Като чул, че заплахите са свързани с предадения от него на Холандия сръбски топ мафиот Сретан Йосич, Бойко Борисов подскочил като ужилен и е поискал охраната да му бъде увеличена незабавно. Според запознати Борисов е изпързалял Сретан с повече от 1 милион долара на времето, но сърбина не искал и да чуе за връщане на пари с огромно ресто, защото ставало на въпрос за честта му, а такива подлеци като Борисов заслужавали наказание.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_418.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар