Боко и в почивните дни не пропуска да ни излази по нервите. Днес се опитал да „блесне“ с хвалби колко се била намалила безработицата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГМР явно и в почивните дни не пропуска да ни излази по нервите. Днес се опитал да „блесне“ с хвалби колко се била намалила безработицата!

Само гербопитеци и такива с тежки ментални увреждания, могат да повярват на подобна глупост. И понеже ГМР не може да мисли, дори и да иска, да поразсъждаваме ние:

От 2000 година досега колко е намаляло населението: при последното преброяване през 2011 г. към 1 февруари 2011 г. общия брой на населението е 7 364 570 души.към 31 декември 2018 г. е 7 000 039 души, според оценки на НСИ. Да припомня, че по време на „мракобесния“ социализъм 1989 година, населението беше 9 009 018 души.

От сегашните седем милиона, които се водят по статистика, поне половин милион са временно или постоянно извън България и макар да се водят все още български граждани, нямат никакво намерение да се връщат тук. Поне докато територията се населява от ГМР и ментално увредените.

Драстично се увеличава застаряването на населението. Работоспособните намаляват, а качеството на образованието рязко намалява с всяка нова рИформа при поредния недоучил министър. Да не забравяме и недосегаемите, които принципно не са съгласни с училищата и осми клас при тях се приема за висше образование.

Безработицата намалява успоредно с намаляване на населението. Нещо, което се вижда не само от българите, но и от цял свят. Мутрата обаче, се хвали с проценти, без да си прави труда да погледне и зад тях. Или пък не може и не иска.

ГМР, ако изгониш още половин милион млади българи, ще се похвалим като първата страна с нулева безработица! Аверчетата ти като Домуз ага, които нямат един ден трудов стаж в живота си, смятат, че работниците трябва да получават не повече от 500 лева, да не се разглезят. По морето дават по 600-700 лева и рИват защо никой не отива да им робува.

Това е картинката. Защо не кажеш и тези неща, мутро?

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар