Боко на кого се моли?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Онуй днес е имало заседание на Мисир-съвета. Където, разбира се, Онуй нарежда, а мисирите пляскат доволно и кудкудякат от възхищение пред мутренската мисъл. Този път Онуй надмина себе си в стремежа си да купи етническата партия ДПС.

Както виждаме, хвърля пак едни пари. НАШИТЕ ПАРИ. Около половин милион за ремонт на два православни храма и ЕДИН МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ за джамията в Разград!
Да напомня на Онуй, че България е православна държава! Че вярата ни е запазила като българи, като нация и идентичност. Защо ли не мога да се сетя през петте века турско робство султанът да е дарявал за строеж на църкви!?! Не, това не е омраза, а единствено вяра. Българска и православна. Че тук сме християнска държава.

И това става само ден след като Онуй за пореден път отказа да се качи на Шипка и да почете паметта на загиналите и да отбележи Освобождението на България от турско робство!
НА КОЙ БОГ СЕ МОЛИШ, ОНУЙ? Не е на българския! И дали тази сума не е официалното плащане за гласовете на мюсюлманите в България към хунтата ти?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар