Боко слънчаса: Аз правя заводи, пътища, суперкомпютри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Аз не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. Това заяви премиерът Бойко Борисов при посещение в Пазарджик, където откри нова производствена база.

“Радев ме напада, аз не правя нищо, а после го обявяват за война. Каква война е това? Аз искам само да гледате фактите. Отдавна не коментирам, а само показвам. Ето, в пандемията сме, Европа още не е отворена, а ние откриваме нов завод”, каза още Борисов.

След това министър-председателят продължи с цветистите коментари:

“Няма държавен глава, чиито съветници да не му подават листчета с имена. Укоримо е да нападаш другите и да казваш “Аз съм девица!”, а далеч да не си. Затова да не се прави на девица”.

Той коментита и твърденията на Пламен Бобоков, че и с него си е писал SMS-и.

„От сутрин до вечер всеки се оправдава с мен. А аз никога не съм крил, че познавам целия бизнес. Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български инвеститор в чужбина и това е нормално. Няма нищо укоримо. Нали, за да открие завод в Румъния, трябва да се отиде там, да се говори и с техния премиер? Но аз не съм момиче да си пазя SMS-ите с години. Явно някои, които се имат за мъже, са далеч от мъжете и си пазят съобщенията, за да ги показват после”, коментира още Борисов.

Борисов съобщи още, че в петък сутрин е разговарял с членовете на Националния оперативен щаб.

„Подсилваме болниците, така че да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения”, заяви премиерът.

“Като гледам километричните опашки към Гърция, явно сме в добро здравословно и финансово състояние”, каза още премиерът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар