Бомба!Трета любовна афера на ГЕРБ-Невяна Митева – в интимния ѝ капан попаднал командирът на ВВС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредна любовна афера на кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Невяна Митева бе осветлена от източник под пагон. Вече разказахме за две интимни премеждия на полковничката – с Димитър Марашлиев – Марата и Тити Папазов, която незаслужено се кичи в високия военен чин. Сега продължаваме любовните романи на Невянка, мома хубава, пише информатор от редиците на Българската армия.

От 2000 г. Невяна Митева постъпва във ВВС, където е назначена на размита длъжност между ПР и експерт по човешки ресурси, но реално не върши като хората нито едното, нито другото.

Оправната спортистка набързо се ориентира в обстановката и се прицелва успешно в тогавашния командващ ВВС ген. Димитър Георгиев, завърта му главата и с поредната си любовна връзка отново осребрява подобаващо битието си на куртизанка.

Заради нея през 2003 г. променят наредбата за прием във Военната академия, според която там могат да учат само офицери, завършили висше военно училище, а тя не е завършила такова. Това е и истинската причина да не бъде приемана три години поред, а не тиражираната от нея лъжа по медиите, че била дискриминирана.

Влизайки под кожата на генерала, командващ ВВС, Невяна коли и беси в щаба и съсипва съдбите на десетки достойни офицери, дръзнали да ѝ противоречат и да се опълчат на потресаващо наглото ѝ и безпардонно поведение.

Много от тях са уволнени буквално за часове или натирени в далечни поделения, само защото са дръзнали да ѝ подирят сметка за нескончаемите безобразия.

През целия си престой във ВВС Митева е показала не само ограничени интелектуални възможности, но и пълен непрофесионализъм и неадекватност в работата си. Разчитайки обаче на височайшата генералска подкрепа и закрила, повратливата Митева, тогава с чин майор, изкарва десетки курсове и специализации в чужбина, трудно достъпни за обикновените военнослужещи.

Когато обаче генералът покровител се пенсионира в края на 2006 г., оправната любовчийка набързо го зарязва и се прехвърля на служба в Генералния щаб на лов за нови генерали покровители, така необходим трамплин за по-нататъшното израстване.

Едно важно уточнение – споменатият ген. Димитър Георгиев почина през 2017 г. Той бе от първите с трансплантиран черен дроб във ВМА през 2008 г.

Явно съсипан след нейната гавра в края на 2006 г., генералът системно е прекалявал с алкохола от мъка и се докарал до чернодробна цироза.

Истината е, че бе много свестен и добър човек, но явно от този рицарски тип мъже, които жени като Невяна изпепеляват без капка милост и пощада.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар