Бойко Борисов

Бомба! Адвокат от Чехия. Премиерът на България лежа в затвор тук, лично аз съм го вадила

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокат Петер Дошек, сподели пред няколко медии в Чехия, че той е човека, който преди години е помогнал на българският премиер Бойко Борисов да излезе от затвора „Панкрац“.

Според него Борисов е бил хванат с краден автомобил на територията на Чехия и арестуван незабвно, а всички доказателства тогава са сочели, че той е част от организирана престъпна група, занимаваща се с кражба на коли и транспортирането им към трети страни.

Тогава адвокатският му хонорар е бил платен от фирма свързана с групировката СИК в България, за която по – късно той разбрал, че се занимава със застраховки и охрана.

Интересното е обаче години след като адвокат Дошек е потърсил информация за престоя на Борисов в затвора „Панкрац“ се оказало, че лице с такова име буквално не съществувало в архивите и сега той можел да докаже твърденията си само по сумите от преводите по сметката му от България.

Но нямало как да свърже и тях с премиера Бойко Борисов, защото плащанията както вече разбрахте са направени не от частно лице, а фирма като адвокатски хонорар за адвокатска услуга.

източник: https://4udoslav.writeas.com

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

  • Pingback: Адвокат Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора! - Top News
  • Pingback: Адвокат Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора! - NarodenUdar

Вашият коментар