Бомба! Адвокат свързан с Пеевски е занулил тайна сметка в чужбина на Борисов! Започна ли войната между двамата?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Почти шест години продължи дружбата между Делян Пеевски и Бойко Бориосов, но явно нещата започват да загрубяват, според запознати именно Делян Пеевски е доверявал адвокати на Бойко Борисов, които да му крият заграбеното в чужбина, но от няколко седмици една от сметките на Бойко Борисов била буквално занулена, парите прибрани в брой, а от адвоката ни вест ни кост в България, а нашите служби не можели да го пуснат и в Интерпол за международно издирване, защото щяла да лъсне истината, че е окрал откраднатото от премиера на България.
Почти 100 милиона долара му е свил споделят запознати, като коментират, че Борисов си търсел парите от Пеевски, защото той му препоръчал адвоката да му скрие парите. Пеевски на свой ред пък обяснил на Борисов, че това не е негов проблем, защото в началото е ставало на въпрос за много по-малка сума и всичко е било наред, докато явно Борисов е решил да скрие повече, а адвоката да го занули буквално. Според източниците ни, Борисов дори е търсил сметка от Ахмед Доган, защо Пеевски и хората са му го окрали, при което Сокола, му е обяснил, че така се случва само на балъците, които се предоверяват и че той няма отношение в схемата на Борисов и Пеевски и ако обича Борисов да не си прави илюзии, че Доган ще връща борчовете на някой друг.
Дали Борисов е заплашил с нещо Доган все още не е ясно, но е ясно че от поне една седмица всички медии свързани с ДПС и Пеевски има зелена светлина буквално да сринат Герб и премиера на България, което пък да доведе до предсрочни парламентарни избори в които Герб да загубят. Започва ли нова война Пеевски – Борисов и дали след шест години няма пак да се повторят събития от 2013 години ни остава да видим отблизо.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_948.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар