Бомба! Арестуват първата Дама, за да се сломи Радев и разкара от политиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ и ДПС са в преговори за 4-ти мандат на Бойко Борисов. Това довериха източници, близки до Сараите.
Това вероятно ще е последният мандат на премиера, защото този път той ще трябва официално да влезе в коалиция с турската партия, което ще го занули като политик. Но той се е съгласил, само и само да е още 4 години начело на правителството.

Цената на ДПС обаче доста е нарастнала. Този път те искат, не само реки от пари, министерства и сделки, но също и демонстративни мерки по легитимация.

Най-голямата е следващият президент да е с турско име. Не е изключено това да е лично Ахмед Доган, който до момента не е заемал никакъв държавен пост, именно защото е считал, че има само 2 поста, достойни за него, а заради турското си име, не може да ги заеме – премиер и президент.

Но сега – с отчаяната ситуация на ГЕРБ, се отваря подобна възможност. Доган не е лишен от суета, и това че стои в сянка, не означава, че винаги иска да стои там. Той просто е умен и се съобразява с реалностите.

Изборът на турчин за президент ще стане в коалиция от ГЕРБ, ДПС, Слави Трифонов и Мая Манолова. Последните двама са отдавна ясни проекти на ГЕРБ, които малко се дистанцираха от тях, но сега ще се върнат – след като видят официалния съюз с ДПС.

Преди това, Румен Радев ще бъде тотално компрометиран от скалъпени разследвания на Гешев. Очаква се дори публичен арест на Първата дама. Не е изключено, за да сложи край на тормоза, Радев дори сам да откаже да се кандидатира.

След това, с властта на правителството, ЦИК и всички възможни изборни манипулации, “турското име” ще стане Президент.

Бойко ще е премиер, но и в кабинета вече ще има турски имена, подобно на кабинета на Станишев. Няма да са само скрити хора на ДПС, от типа на Владислав Горанов, Ревизоро или Десислава Танева.

Избирателите най-вероятно ще бъдат тотално отвратени от случващото се в държавата, и ще откажат да гласуват. Това още повече ще улесни контролирания вот, който е в ръцете на турско-герберския съюз.

4udoslav
02.11.2020

 

Източник: https://write.as/4udoslav/gerb-i-dps-ugovariat-4-ia-mandat-tsenata-sledvashchiiat-prezident-da-e-s-tursko

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар