Асен Василев

Бомба! Асен спипан в скъпарски ресторант, питат го дали е в конфликт с Херо Мустафа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев беше изловен да обядва в един от най-скъпите ресторанти в София „Ла Кампанина“. Компания му правеха шефката на кабинета му Жана Токова и председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров.

Тримата бяха изловени от журналиста Николай Караколев.

Видео показва как Караколев влиза в „Ла Кампанина“ и се приближава до масата на Василев, Гюров и Токова. Журналистът пита дали е вярна информацията, че Асен Василев е обиден, тъй като американското посолство гласи Никола Минчев за премиер и дали е в конфликт с посланичката Херо Мустафа.

Появата на Караколев вбеси Василев, който моментално почервеня и започна да крещи „Излезте оттук, излезте оттук. Аз не съм в конфликт с никой“.

Моментално около журналиста се събраха 4-5 човека от персонала на заведението. Някои от сервитьорите дори започнаха да блъскат Караколев и го избутаха от ресторанта.

Докато журналистът се опитваше да обясни, че нямат право да се държат така, един от сервитьорите го заплаши в стил мутра: „Ще ти счупя главата“.

 

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар