Бомба! Бойко с акции за милиони в Дънди Прешъс Металс.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Канадските власти са изискали списък с най-големите акционери в компания “Дънди Прешъс Металс” от изпълнителният директор на компанията в Торонто във връзка с проверка от страна на ЦРУ за пране на пари в компанията от страна на Ислямска държава.

Оказало се обаче, че няколко милиона евро внесени в компанията под формата на закупуване на акции в последните няколко години са на лицето Бойко Методиев Борисов.

Дали това е министър председателя на България все още не е изяснено, но от страна на ЦРУ се очаква реакция.

Според анализатори на фондовата борса, ако това се окаже премиерът на България, то скандала ще е международен, а “Дънди Прешъс Металс” може да се окажат и обект на разследване, заради факта, че именно в България компанията всяка година добива тонове злато.

Припомняме, че въпреки настояването на различни граждани и граждански организации в България правителството години наред не иска да покаже концесионните договори на компанията, която добива злато в Челопеч, като дори не се позовава на някакви закони, а напротив потъпква закона за достъп до обществена информация в България.

източник: https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Бомба! Бойко с акции за милиони в Дънди Прешъс Металс.

  • С как се е сдобил с акциите??? Със златото, което окраде от България ли??? Затова не пука… Нека сега със акциите да покрие золумите си. Да върне всичко с лихвите!

Вашият коментар