БОМБА! Борисов е знаел за дефектите и проблемите на пътя край Своге и то точно за участъка, където загинаха 20 души

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е бил уведомен и е ЗНАЕЛ за дефектите и проблемите на пътя край Своге и то точно за участъка, където загинаха 20 души при ужасната катастрофа миналата година!

ЗНАЕЛ Е половин година преди катастрофата и именно неговото бездействие, както и това на подчинените му е причината за,смъртта на 20 българи.

ВСИЧКИ СА ЗНАЕЛИ и са “тупали топката” за да изтече гаранцията на пътя и да спестят на ТРЕЙС пари за ремонтите! “Като съм казал, че тези няма да ги закачам, значи няма да ги закачам”, помните ли?

Вероятно по лично разпореждане на Борисов са бавили ремонтите докато изтече гаранцията и след това са щели на направят нова обществена поръчка за ремонт на ремонта за още няколко десетки милиона и вероятно същата фирма би ” усвоила “парите”.

ПАРИЧНАТА ГАРАНЦИЯ депозирана от фирмата-изпълнител – ТРЕЙС е била освободена от държавата много ПРЕДИ да изтече техническата гаранция за пътя! НИКОЙ не е имал никакво реално намерение да кара ТРЕЙС да ремонтира пътя, нито дори да бъдат извършени ремонти за сметка на държавата и парите да бъдат приспаднати от депозираната гаранция (тя е била върната)!

СТОЯЛИ СА И СА ЧАКАЛИ ДА УМРАТ ХОРА! Катастрофата е била предизвестена, било е въпрос на време там да загинат хора. И ЛИЧНО БОРИСОВ Е ЗНАЕЛ! 

В изпратеният до него документ е приложена официална информация за ТОЧНОТО МЯСТО на катадтрофата с конкретно фиксирсни проблеми – ” износен (хлъзгав) асфалт, лош вираж на завоя и некачествена мантинела! Приложено е и предписание – “цялостна подмяна на асфалта” , както и срок за изпълнение – “НЕЗАБАВЕН”! И всичко това Бойко Борисов го е знаел ПОЛОВИН ГОДИНА преди кататрофата ! Резултата е – 20 трупа!

За убийството на 20 човека само оставката не стига, но е задължителна. Не мога да си представя как се живее с такъв грях. Управляват ни нечовеци, а изроди без съвест и морал! Алчни бездушници за които човешкият живот не струва нищо.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар