Бомба! Връщат КПП -тата в областните градове през ноември. Тече тайна подготовка!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КПП-тата в областните градове може да бъдат върнати, твърдят ползватели на социалните мрежи. Страната ни съвсем сериозно се подготвяла за подобно лошо развитие на пандемията, като според един от вариантите това можело да се случи още на 18-ти ноември, ако броят на заразените нарасне застрашително и има опасност здравната ни система да не издържи.

Датата не е случайно избрана, тъй като се чакат още доста дни с голям брой заразени. За новите КПП-та специално били поръчани нови преградни съоръжения. За разлика от предишния път обаче, когато между 21 март и 6 май беше ограничено движението, но само с пътни конуси и живи полицейски сили, сега на входно-изходните артерии на големите градове ще бъдат монтирани бариери. Изработването на преградите е поверено на чуждестранна фирма.

Бариерите се съхранявали в складове и щели да останат там до последния момент преди монтирането. Паралелно с това е организирана и доставка на жилищни контейнери. Те пък ще се поставят до бариерите и ще се използват от полицаите там за битови нужди – място за преобличане, кратки почивки, ползване на тоалетна.

Информацията за връщането на безпрецедентните мерки вече се разпространява сред обществеността. Официалните служби засега или отричат, или запазват ледено мълчание. Само обелват през зъби, че към настоящия момент няма официален документ или устно разпореждане. Ако има нещо, то щяло бъде официално, а не скрито“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар