Бомба! В българските регистри не е открит акт за раждане на дете с баща Ангел Джамбазки?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като вечния кандидат за почти всички постове Ангел Джамбазки за пореден път се кандидатира за кмет на българската столица е резонно най-после да отговори на няколко прости въпроса.

Джамбазки и неговата партия ВМРО непрекъснато акцентират върху семейните ценности, но 40 годишния Джамбазки не е отговорил той сключил ли е брак и коя е спътницата му в живота? До момента не е открито свидетелство за сключен брак на Джамбазки с жена.

Същия Джамбазки съобщи, че има дъщеря, но до момента не е открит акт за раждане, в който Джамбазки да е отбелязан като баща на дете! В интерес на обективната истина детето може да е родено в чужбина от сурогатна майка, а негови родители да са гей двойка със сключен гей брак в чужда държава, който все още да не е обявен в България? Припомняме, че в Европейския парламент Джамбазки подкрепи признаването на гей браковете, вероятно това е бил един от мотивите му. Крайно време е Джамбазки да изясни открито семейното си положение, с кого живее в Брюксел, както и да публикува дипломата си за завършено висше образование. Според интервю дадено пред БТВ през 1999 г. Джамбазки заявява, че е бил студент в първи курс. Остава загадка и защо

Джамбазки не отбил задължителната редовна военна служба, едно от предположенията е, че при задължителните прегледи от военната наборна комисия е установила хомосексуална наклонност в донаборника? Дали е така отговор пред обществото дължи Джамбазки, тъй като същия заема и публична длъжност според закон и се кандидатира отново за такава? Би Нюз призовава евродепутата Ангел Джамбазки да отговори на всички поставени въпроси, като освен това публикува и съответните документи за доказателства, обществото има право да знае кого е избрало за член на Европейския парламент и кого ще избират за кмет на столицата ни!

BNEWS.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар