Бомба! ГЕРБ на война с Фандъкова, искала да бутне Бойко от партийния връх

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Управляващата банда е пред пълен разпад! Активисти на ГЕРБ започват сериозна кампания срещу доскорошната любимка Йорданка Фандъкова с искане за нейната оставка от ръководството на партията  и пълно оттегляне от политиката.

Още след парламентарните избори журналисти и общественици, сочени като медийни остриета на управляващата хунта, постнаха статуси във фейсбук,  в които обвиниха Фандъкова за отчайващите резултата ни ГЕРБ в столицата.

Опозиционните партии разгромиха шайката на баце в София, което е атестация за пълното падане от власт на Бойко Борисов, пише „Галерия”.

Актуалната политическа интрига е, че именно учителката по руски език Фандъкова ще бъде посочена като една от главните виновници за провала на ГЕРБ в най-големия град на България.

Вече стана ясно, че на 11 май ще се състои Национално събрание на шайката, на което Фандъкова ще бъде изритана от зам.-шефското място в ГЕРБ, защото попаднала в списъка на Бойко за отстрелване.

Баце бил бесен на заместничката си, че по време на кампанията не излязла да похвали направеното от ГЕРБ за последните четири години. Сред издънките на Данчето се откроявали още постоянните проблеми с метрото, нескопосано направените покрай кражбите софийски булеварди и липсата на улично осветление в много квартали.

Най-големият грях на Фандъкова обаче било заиграването й с протестърите през лятото на 2020 г. За ужас на Баце кметицата, заедно с шефката на столичните общинари от ГЕРБ Малина Едрева на няколко пъти публично обяснявали как подкрепят „младите и техните справедливи искания”.

Затова и в шайката плъзнал слух, че с тези действия Йорданка Фандъкова демонстративно показала как искала да измести от лидерския пост влюбения във властта Бойко Борисов, надявайки се на успеха на протестите.

Затова сега съдбата на Фандъкова е да бъде отлюспена и натикана в политическото небитие, където трябваше да бъде оставена още преди десетилетие.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар