Бомба! Горанов е фалирал 2 свои фирми преди да стане член на ГЕРБ! Сега е на път да фалира държавата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Два пъти се е пробвал в частният бизнес Владислав Горанов преди да стане член на ГЕРБ и двата пъти фиаското за Горанов е било пълно, а фалитите са му докарали загуби за стотици хиляди левове и дългове както към банки така и към приятели.

По интересното обаче е че след вторият фалит, като длъжник дори на НАП Горанов става член на Герб и започва шеметното му израстване в сферата на финансите.

Предвид факта, че чичо му е Кирил Ананиев днес министър на здравеопазването, който от времето на Луканов се счита за бюджетар номер едно на България, в кариерата на Горанов няма нищо случайно. Припомняме, че именно той беше депутата от Герб напуснал парламента с мотива, че с една депутатска заплата не може да храни децата си. Днес същият човек е на път да фалира цяла България, може вече дори да го е сторил, но нито една медия, не се интересува от миналото му, как така изведнъж фалиралият две свои фирми Горанов се превърна в номер едно  в министерство на финансите.

Интересно е също така да се отбележи и факта, че Горанов реално никога не е учил реално финанси, но заради поста му, който е бил договарян много преди Борисов да го направи министър на финансите се е наложило да му измислят и такава диплома от университет близък през годините до една трибуквена борческа групировка, с която много често се свързва и самият премиер на България.

Владислав Горанов е племенник на несменяемия и силно червен заместник – министър на финансите Кирил Ананиев от 1998. Кирил Ананиев е сътрудник на бившата ДС – завършва УНСС през 1980 и веднага започва работа в МФ като специалист в Дирекция “Финанси и нормативи на социално-културната сфера”.

Кирил Ананиев (БСП) е бил зам. дори на Муравей Радев. Кум на Владислав Горанов е председателя на инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за кмет на София през 2005 Иван Саздов – бизнесмен, известен като личния масажист на Тодор Живков преди години.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_883.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар