борисов цветанов

Бомба! Грабежът наречен Обществени поръчки в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички сме чували за обществените поръчки в България и всички знаем, кой ги печели, но задавали ли сте си въпроса за какво точно са измислени и кой точно имаше интереса да унищожи всички общински предприятия в страната, за да могат техните фирми на роднини и приятели да печелят обществените поръчки и да правят пачки на гърба на народа?

Естествено това са политиците в България, които както знаем нямат нищо против да стават все по-богати и по-богати докато народа мизерства.

И сега трябва да си зададем само един въпрос, защо всичко което се наричаше техника в общинските и държавни предприятия не беше запазено, а се предпочете да се закрие и да се прати в депото за скрап?

За да могат после да се оправдават най – вече общинските фирми, че нямали нужната техника и затова трябвало боклука във вашият град да го изхвърлят фирми като “Титан”, “Волф” и така нататък, за да могат хора на Доган, Борисов, Станишев да получават комисионни за това беше направено всичко това.

В началото се започна с боклука, после се приватизира и водата, за да се стигне до така наречената синя зона, която все още в по-големите градове е общинска фирма, но ако попитате във вашата община, ще разберете, че нещата не стоят точно така, защото онези които чертаят линиите и слагат знаците по общинските улици, за които все още плащаме данък МПС са частна фирма. Половината скоби са наети от частна фирма, камионите които репатрират вашите автомобили са на частна фирма. Паркинга на който прибират колите е на частна фирма, сега сещата ли се как ни ограбват, ако не се сещате, може да проверите във вашият град кой управлява така нареченият Център за градска мобилност, да някой бивш полицай ще да е близък на бандата на Бойко Борисов, защото далаверата трябва да върви.

Помните ли как се подменяше канализацията във вашият град, няма начин да не помните, защото след подмяната навсякъде е потоп, но лощо няма както са казали едни умни хора, защото как иначе ще прославим България приликата с Венеция след всеки дъжд само може да привлича туристи във вашият град нали? Иначе фирмите и за водните цикли си бяха на същите, Доган, Борисов, Станишев, Първанов и така нататък все видни строители на демокрацията в България, няма значение, че всичките по един или друг начин са свързани с БКП и ДС. Иначе схемата е ясна и няма значение кой от тях ще е на власт, защото грабежа над народа на България трябва да продължава, а бомбата наречена разруха да цъка бавно всеки ден, докато накрая избухне с пълна сила и приключи всичките им схеми.

И не на последно място, за да не се краде от Обшествените поръчки в България в този момент има назначени над 10 000 човека, в лъскави офиси с огромни заплати и много искаме да знаем, защо дори при доказани престъпления всички си затварят очите и отговора навсякъде е, само един ама вие знаете ли на кого е тази фирма, знаете ли какъв скандал ще стане?

Това последното го чухме и от служители на ДАНС, когато трябваше да се задействат заради един грабеж свързан с фирма на Валентин Златев и Бойко Борисов както и няколко човека от така нареченото бивше вече СДС….

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_292.html


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар