Бомба! Грузинските килъри с Ролс Ройс – а, всъщност са се канели да ликвидират висш политик

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов преди два дни похвали МВР за ювелирната акция по задържането на двама грузинци, които са се движели из София с “Ролс Ройс”, според думите му, те били килъри и при задържането им било открито огромно количество оръжие, което било с изтрити номера.

Онова обаче, което не каза Борисов, е че същите тези двама души са подготвяли ликвидирането на висш политик в България и само чистата случайност е предотвратила атентата. Борисов буквално намекна, че е било подготвяно нещо, защото от МВР изобщо не излязоха с информация, че са задържани килъри, но думите на Борисов бяха красноречиви: ” Да слизат и да стрелят от такава скъпа кола, надали някой по света може да очаква такова нещо”.

Друг е въпросът как така килъри се разхождат по улиците на София с много оръжие и кой го е внесъл и откъде в България. Освен ако “Ролс Ройс” а не е минал границата непроверен, защото някой се е обадил за него.

Само чистата случайност и будното съзнание на случаен гражданин са предотвратили атентат срещу висш политик в България, защото човек е подал сигнал към МВР, че случайно е забелязал на бензиностанция в София, багажник на “Ролс Ройс” пълен с бойно огнестрелно оръжие.

Подал е сигнал към телефон 112 с номера на колата и едва след това, след спиране за рутинна проверка на въпросните килъри, всичко се разплита и те биват заловени с арсенала си в багажника на колата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар