Бомба! Два тира с българско свинско месо са задържани на сръбската граница. Фирма свързана с ГЕРБ се опитвала да го пласира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Фирма спонсор на Герб се е опитала днес да внесе в Сърбия свинско месо, което според документите на БАБХ не съществува, защото всички прасета са загробени, заради африканската чума в България.
В случая два български тира с месо от свинекомплекс за който в България е обявено, че е намерена африканска чума са задържани на сръбската граница, като от българската държава ще се искат обяснения, защо камионите със свинско месо са пропуснати през пункта от българска страна. Според нашите власти обаче, камионите са били пълни по документи с агнешко, а сърбите уви са си направили труда, да отворят и видят стоката.
Според информацията на сръбските медии, месото е натоварено от свинекомплекс в района на Силистра и е трябвало да бъде разтоварено в Белград по показания на шофьорите, които към този момент са задържани. Сърбия припомня на българските власти, че заради африканската чума в България има забрана на внос на месо от страната ни.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_801.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар