Бойко Борисов Мафия пури

Бомба! Диверсанта Борисов като ръководител на ОПГ подготвя държавен преврат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лицето Борисов саботира държавата и конституционните процеси с приказките си за срока на годност за ваксините. Ние се борим да не се стигне до нов локдаун, обяви президентът Румен Радев след среща със спешните медици в София.

„България е водеща по смъртност. Видях с очите си какво означава да даваш дежурства по време на пандемия. Държавата е длъжник на тези хора. Това заяви президентът Румен Радев, който заедно с представители на Министерството на здравеопазването посети Центъра за спешна медицинска помощ в София.

„Трябва да се осигурят по-добри условия на труд и по-добро заплащане“, добави той.

„Проблемът не е в координацията, а в изчерпване на интензивните легла в отделенията. Този щам Делта плюс се разпространява изключително бързо. Има рязко нарастване на случаите. Призовавам да сме съзнателни и отговорни като общество“, заяви още президентът.

„Алтернативата е пълен локдаун и затваряне на всички обекти. Вечерен час. Цялата държава замира – това ли искаме? Този вариант ще е с огромни щети“, предупреди Радев.

 

Усилията на институциите са да не се стигне до изолация, да не спира социалният живот. Но това зависи от избора на всеки един – дали да се ваксинира, дали да си извади сертификат за преболедуване или да се тества. Ако се стигне до изчерпване на реанимационните легла, какво да правим?

Попитан дали правителството се справя с кризата, президентът отвърна, че отговорността е обща и даде за пример Португалия, където 90% са ваксинирани и животът отново тече нормално.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар