Бомба! Защо Ангел Джамбазки излъга за жилището си и с кого живее той?- документи и снимки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо БТВ излъга избирателите на София и публикува информация, че Ангел Джамбазки живее с жена си и детето си в апартамент от 47 кв. метра?

 

 

Каква е всъщност истината?

Ангел Джамбазки е придобил 1/2 от апартамент с площ 44 кв. метра, тоест Джамбазки е собственик на едва 22 кв. метра, в които влиза и тераса от 5 кв.м. тоест реалността сочи, че Джамбазки притежава една стаичка от 15 кв. м., в която липсва баня и тоалетна. Ето декларацията, с която Джамбазки е декларирал 1/2 от апартамента: https://register.caciaf.bg/2014/45476E5D-7660-4ED4-A57D-6512E99C0D7060909.xml

Джамбазки не е посочил кой е собственика на другата 1/2 от апартамента!  Интересно защо? Проверка в имотния регистър посочва изнендаваща информация! Ангел Джамбазки е собственик на имот в село Драговищица, който представлява буренясала нива , но липсва информация той да е собственик на 1/2 от апартамент. В декларациите за публичност на имуществото Джамбазки не е декларирал пред КПКОНПИ, че ползва чуждо имущество. От наши източници установихме адреса на декларирания апартамент, но той прилича повече на офис, а не на жилище:

Би Нюз разполага с цялата информация за другия собственик на апартамента, но даваме възможност на Ангел Джамбазки и БТВ да поправят грешката си и да публикуват и излъчат истинската информация. В противен случай в петък ние ще я изнесем, а тя може да бъде много интересна за българските и европейските граждани и институции.

bnews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар