БОМБА! Йончева запали ефира – изкара сензационни данни и цифри за фалшифициране на изборите през 2017 година

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Елена Йончева обяви току що в Bulgaria ON AIR какви са двете основни искания на БСП, за да се върнат в парламента и отправи тежки обвинения срещу ГЕРБ.

Ето какво каза тя:

Ние искаме да се спазва закона за машинното гласуване във всяка една секция, както е предвидено в закона още през 2014 година. Искаме и публичен регистър на избирателите – да се изчистят мъртвите души, а освен това има 2 млн. българи, които живеят зад граница и техните имена се използват от някой друг, който гласува за тях. Ако има публичен регистър, тези 2 млн. ще могат да видят в интернет дали някой гласува вместо тях.

 

 

 

 

Във всяка секция да има по една машина и машинно гласуване, което дава гаранция, че манипулациите, които досега бях извършвани, няма да се извършват.

На последните избори през 2017 години е имало 294 000 невалидни бюлетини, това е огромен процент от българските избиратели.

 

 

 

 

 

Не е вярно, че машинно преброяване има само във Венецуела, има го и във Франция, Дания, Холандия. Да сте виждали на друго място депутат да е нарамил чували с бюлетини, да сте вижди такъв голям процент на нерегистрирани бюлетини, да се чували социологични проучвания, че 70 % от българите смятат, че изборите не се правят според правилата и се манипулират и че не е важно кой как гласува, а как се броят гласовете.”

 

 

11 милиарда евро изтичат от България всяка година, обяви за пореден път Елена Йончева по Bulgaria ON AIR.

„Групата на Зелените в Европейския парламент обяви, че 11 милиарда изтичат от България всяка година. Това е доклад, който те са изготвили възоснова на доклади на Евростат, ОЛАФ и ЕК. С тези огромни пари може да заработи българската икономика, селското стопанство. Защото сега, ако минете през селата, които са обезлюдени, все едно България изглежда през война. 80 % от еврофондовете на селското стопанство се дават на 15 фамилии.”, каза Йончева.

 

 

Тя допълни, че ще покаже нови документи за скандала Ало, Банов на пресконференция.

„Внесохме сигнал и документи в Прокуратурата. Имаме и други документи, че разговорът се състоял и тези документи, показват, че това, което Боил Банов е поискал от своите подчинени, строителния надзор и строителя, е изпълнено.”, допълни Йончева.

 

 

Петел

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар