Бомба! Каракачанов забъркан в сериозна афера с египетски милионери! Продал им апетитни имоти на военното министерство в София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Военното разузнаване, разследва министъра на отбраната за връзки с египетски милионери, които закупуват имоти на военното министерство на силно занижени цени. Засега нещата все още не са дадени на Военната прокуратура, но се очаква и това да се случи в най-скоро време.

Ето какво ни довериха разузнавачи от военното разузнаване на които им е писнало от простотиите на Шкембе воеводата патрЕот:

Патриота министър на отбраната Красимир Каракачанов няма нищо против да продава имоти собственост на военното министерство на египетски милионери, които от години се подвизават в София с цел инвестиции в недвижими имоти. Именно Каракачанов е човека, който е предоставил на египетския бизнесмен Харфуш видна секретарка от ВМРО, която има директна връзка с видният ДС агент Иван.

Всъщност Харфуш е много близък с министъра на отбраната на Египет и именно той е уредил участието на Бойко Борисов и Красимир Каракачанов в откриване на военната база на брега на Червено море. По интересното обаче не е визитата на Каракачанов в Египет, а посредничеството на Харфуш, който пребивава в София от години именно с дебелите протекции на патрЕота министър, който ще продаде и майка си пари, след като става въпрос за сделки от които ще лапне милиони евро.

През годините в София пребиваше и още един египтиянин Сакаф и именно той е връзката Каракачанов – Харфуш, но в последно време Сакаф предпочита да не се мярка из София, на какво се дължи това все още не е ясно, но поне от една година за него се знае, че не е влизал в България.

Каракачанов и Харфуш са забъркали огромна схема за продажба на имоти на военното министерство, като подставени лица ще купуват от Харфуш, а Каракачанов само ще прибира комисионни от милиони, затова, че ще занижава в пъти цените за своя приятел. Но ако си мислите, че това е всичко, то значи не сте наясно, че Каракачанов от години съдейства на всякакви хора от Саудитска Арабия, ОАЕ, Йемен, Пакистан да получават визи за България стига някой да му подшушне, че са милионери и искат да похарчат парите си в София.

Така патрЕота министър от ВМРО се е превърнал в един вид фирма за гаранции за всеки един терорист, който иска да влезе в Европа, стига да си плати всичко онова, което иска Каракачанов за услугата за издаване на визата за България.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_190.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар