Цвета Караянчева

Бомба! Караянчева докарана без долно бельо в болницата… Какво е правила на задната седалка, за да се контузи при удара…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефката на парламента е докарана в София без долно бельо. Това научи репортер на столично “жълто издание”, на база на източник в пералнята на Правителствена болница.

“В пакетът за пране на Караянчева няма никакви гащи – бикини, прашки или нещо подобно. Сигурно са изпаднали по пътя…” – коментирала лелка от домакинските услуги.Тази информация засилва съмненията какво точно е правила Караянчева на задната седалка на луксозната си лимузина.

Самата кола е тежко бронирана, и не е сериозно пострадала. Т.е. няма начин важната депутатка да е пострадала от самия удар. Вече излязоха слухове, че се е возила без колан (той е задължителен и на задната седалка), и че е имало здраво алкохол и скъпи деликатеси разхвърляни навсякъде при удара.

Но до сега нямаше слухове да е правено нещо различно от щедро лапане и пиене. Липсващите гащи навеждат и на други възможности. Припомняме, Караянчева бе откарана с хеликоптер направо от мястото на произшествието. Това е единственият случай в историята, заради счупена ръка да се праща хеликоптер. Явно в бързането е забравила да си прибе бельото и е заминала така. Не е ясно кой друг е бил на задната седалка по това време. От НСО са заклети да мълчат… Но разследването ще продължи…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/karaiancheva-dokarana-bez-gashchi-v-bolnitsata

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар