Бомба! Кметицата на ГЕРБ в Симеоновград спипана с огромна сума пари за купуване на вота, мъжът и синът на Милена Рангелова са в килияАкция на МВР се провежда в Симеоновград. Открита голяма сума пари – около 25 000 лева, 3000 евро и британски паунди, както и списъци на хора с личните им данни, подготвени за изборна търговия. Особеното е, че откритието е направено в дома на кметицата на Симеоновград – Милена Рангелова от ГЕРБ, разкри Narod.bg. Задържани са съпругът и синът на градоначалника от хунтата. Реклама Вътрешният министър Бойко Рашков е в Симеоновград, преди да посети падналата след куция ремонт на Бойко гранична ограда. Очакват се подробности от операцията на органите на реда. Четирима души са задържани по подозрение за купуване на гласове, уточниха от полицията в Хасково. Министър Бойко Рашков вече е на място и следи действията на органите на реда като се очаква по-късно да оповести детайли от акцията. „Извършват се доста активни действия. Образувани са досъдебни производства и има задържани лица. В Симеоновград е задържано лице, което е съпруг на кметицата на града и нейният син. Открити са връзки на този човек с други лица, ангажирани с плащане на гласоподаватели“, заяви Рашков.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Акция на МВР се провежда в Симеоновград. Открита голяма сума пари – около 25 000 лева, 3000 евро и британски паунди, както и списъци на хора с личните им данни, подготвени за изборна търговия.

Особеното е, че откритието е направено в дома на кметицата на Симеоновград – Милена Рангелова от ГЕРБ.

Задържани са съпругът и синът на градоначалника от хунтата.

Вътрешният министър Бойко Рашков е в Симеоновград, преди да посети падналата след куция ремонт на Бойко гранична ограда. Очакват се подробности от операцията на органите на реда.

Четирима души са задържани по подозрение за купуване на гласове, уточниха от полицията в Хасково.

Министър Бойко Рашков вече е на място и следи действията на органите на реда като се очаква по-късно да оповести детайли от акцията.

„Извършват се доста активни действия. Образувани са досъдебни производства и има задържани лица. В Симеоновград е задържано лице, което е съпруг на кметицата на града и нейният син. Открити са връзки на този човек с други лица, ангажирани с плащане на гласоподаватели“, заяви Рашков. 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар