Бомба! Кмет от ГЕРБ хвърля най-тежки обвинения към Борисов!? (АУДИО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жители на Петрич изпратиха писмо до редакционната поща на “Факти”, в което предоставят, по думите им, “скандален аудиозапис”, касаещ министър-председателя Бойко Борисов. На него се чува глас, който отправя изключително тежки обвинения към премиера и иска оставката му.

“Един-единствен виновник има и това е Бойко Борисов. Не можеш да ходиш да режеш лентички в Благоевград миналата седмица и да казваш на Камбитов (бел. ред.: кмета на Благоевград) “Ела напред, нали ти дадох…” Не си дал ти бе. Това първо лице, единствено число отдавна трябва да е забравено. Оттогава се почна. Една след друга глупост. Не е имал интервю без сериозна грешка. Аз такова чудо не съм виждал. Нещата са изпуснати много отдавна и много отдалеч. За да може и тия “горе” да се освестят, да се направят реални равносметки и реформи в партията. То самият Бойко трябва да си иде. На всеки си му идва времето. Моето, твоето, на другия. Няма нищо ненормално в тази работа. Според мен “горе” сега ще е едно тотално разграбване в посока големите градове”, се чува на записа.

Според източника на информация критиките отправя кметът на Петрич Димитър Бръчков, който е и общински председател на ГЕРБ. Хората, разпространили изтеклия аудиозапис, са убедени, че случаят трябва да достигне до ушите на Борисов.

Ето и краткото съдържание на писмото, изпратено до “Факти”:

Здравейте, изпращаме Ви скандален запис, на който кметът на град Петрич от ГЕРБ, който е и общински председател на партията, Димитър Бръчков, критикува премиера Борисов и му иска оставката!

Г-н Борисов трябва да бъде запознат с изтеклия преди дни запис!

Благодарим Ви!

Желаем Ви здраве и успехи!

Жители от Петрич

България

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар