Бомба! Коцето от Варна нарича Левски, Ботев и Раковски “предатели и турски подлоги” (запис, за да няма спорове)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бунт на гневни промити съзнания на фенове на Партия “Възраждане” предизвика публикацията, че вождът им е оплюл иконите на националното ни освобождение.

Но ето го записът, направен от представител на самата партия. Става дума за скандал между Костадинов и Ал Йо – друг фамозен герой, който представя книгата си “Патриотични уроци”.

В един момент в разговора, Ал Йо официално признава, че е “имало турско робство” (което само по себе си е революция за него), но казва да се погледнат къщите и палатите в Копривщица, които доказват, че е имало и българи, които не са били роби.

Тогава ясно се чува подвикване от Костадинов, че хората с такива къщи, са били “предатели и турски подлоги”.
А именно от такива знатни и заможни родове произхождат най-големите ни революционери – Левски, Ботев, Стамболов, Каравелов, Раковски, Иларион Макариополски и пр.

Т.е. новият политик Костадинов, се изхрачи над доказаните патриоти, благодарение на които България съществува.
Добре е да се припомни и, че Костадинов е по косвен път спонсориран от Джордж Сорос и “Америка за България”. Това става през фондация “Българска памет”, управлявана от масона-атлантик Милен Врабевски. За него Костадинов казва, че е “най-великият жив българин”. А Врабевски провежда неолиберална пропаганда, публикува снимки с Плевнелиев, с гербери, с Мартин Шулц, с Бил Клинтън. Дори не крие, че е свързан със соросоидния проект за разсипване на патриотизма.

Очевидно Костадинов добре оправдава грантовете си.

Темата за турското робство и за манипулациите на Ал Йо е съвсем отделна. Но сега ясно виждаме самовлюбеното истинско лице на Костадинов, който не го интересува нищо друго, освен да се добере до кокала на властта.

Точно като настоящите псевдо-патриоти – Каракачанов, Джамбазки, Волен и Валери.

Не е важна България, не е важна историята, важен е само кокалът…
Ето видеото, слушайте сами…
източник: https://fatal-mediabg.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар