Бомба! Къщата на Бойко в Барселона е в района на консулство Валенсия, затова консулът е толкова важен!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо консулът във Валенсия е толкова важен, та се налага, вместо на съд както е по закон и на данъчна ревизия бившият вече шеф на КОНПИ – спортният журналист Пламен Георгиев, да замине там, пита сайтът 19 минути!

Защото консулът във Валенсия отговаря за Барселона, където имат къщи много видни българи – политици, олигарси, мафиоти. В това число дори и семейството на Кирил Домусчиев.

Подчертаването на връзките с властите там на трудно разбиращия и почти неговорещия испански според собствените му признания Георгиев са подчертани в мотивите за назначаването му без всякакво образование по Международни отношения и без представа от дипломатическа и консулска работа, която по идея е високо експертна – много повече от посланическата.

 

Защото е известно, че евродепутатката Елена Йончева вече е събрала немалко информация по имотни казуси в консулския район и изчаква официалното назначаване на Лаура Кьовеши, за да започне сериозно европейско разследване по темата.

Не е тайна също колко принципни и строги са данъчните власти в Барселона и Каталуня, които не простиха на самия Лео Меси препиране на доходи през офшорки и го глобиха с милиони, за да отърве затвора.

Операциите по закупуване на недвижимости с фирми от острови с облекен данъчен режим за местната НАП, за разлика от нашата, която предпочита да бъде бухалка на властта срещу инакомислещите, действат като червено на бик. Данъчните в Барселона просто си вършат работата.

От Георгиев се очаква да потушава евентуални пожари в тази и други сфери.

19 минути

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар