Бомба! Кьовеши идва за бандита и бандата му! 7 милиарда евро липсват

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лаура Кьовеши главният прокурор на ЕС сформира екип от над 100 прокурори от страни на ЕС, които идват в България в краят на януари и искат да разберат къде са потънали над седем милиарда евро от парите дадени на България от ЕС.

Откакто България членува в съюза сме получили малко над 20 милиарда евро, но според всички сметки, около седем милиарда от тях реално са се изпарили някъде.

Според Кьовеши и хората и тези пари буквално са откраднати от българските граждани и понеже няма как да не са оставили следи крадците тя идва с екипа си тук в България, за да види кой точно е присвоил парите.

Според прокурори от ЕС в България се краде от всичко, когато става въпрос за еврофинансиране, защото са сигурни, че имат чадър от високо и няма кой да ги хване изпълнителите на схемите.

Множество сигнали ясно посочват виновниците за грабежа и именно, заради тези сигнали Кьовеши води хората си в България, за да разследват на терен и всичко доказано незабавно да се вкарва в съда, за да се стига до незабавни присъди за виновниците.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар