Бомба! Любовница на ББ се хвали с 200 чифта обувки и имот за 2 млн. лв. в „Бояна”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Докато народът гладува, а Наталка Т. се хвали, че има над 200 чифта маркови обувки. „Чакам си пръстена с диамант от ББ, поне милион да похарчи“, няма ли вече да ми предлага?”, на всеослушание се ядосвала блондинката.

Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за любовницата на ББ.

Наталка иска да се омъжи за ББ преди да го арестуват, за да наследи офшорните му сметки. Палавницата, както вече писахме, иска да се пренесе да живее при ББ, но той се дърпал.

Сега една от новите й цели станал имот за 2 млн. лв. в Бояна, меката на софийските богаташи, дори ходела на огледи и показвала снимки в bTV каква къща ще й купи любимият.

Наталка по традиция не пести и любопитни подробности от любовния си живот с ББ. Вече имала ново колие за 10 бона купено, от Шехерезада, която й пращала и цветя от ББ, когато станала „заварката” – огромен букет с червени рози.

Двете дори станали дружки в социалните мрежи, а Шехерезада следяла какво публикува Наталка.

След букетите и колиетата сега блондито искала нов джип и просторна къща, за да докаже на „Мис Бикини”, която тя самата нарича „Мис Гащи”, че не пада по-долу от нея. Синоптичката се похвали,че съвсем скоро заминава на скъпа и много луксозна почивка по море, завърши сигналът до Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар