Бомба! Министър Теменужка е завършила в УНСС и то с 4. Счетоводство и контрол.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Теменужка Петкова все още е изненада за всички извън бранша енергетика, защото тя по образование е счетоводител, а по занятие – дългогодишен ревизор в Столичното управление „Държавен финансов контрол”, а после и директор в Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ).
Министър на Енергетиката в България я направи Бойко Борисов, който още тогава при първият си мандат не скри това и дори обяви Теменужка за експерт в енергетиката? Какъв експерт е всички вече сме наясно, но да завършиш счетоводство и контрол при това с добър 4.10 и вече в няколко правителства да си министър на енергетиката на България, която е и страна членка на ЕС явно това е мечтата на всяко българско дете.
Иначе казано за какво ви е да се напъвате драги студенти в България да имате високи дипломи, като вече 10 години едни средно успели студенти с дипломи в които преобладават оценките като Добър 4 управляват цяла държава и на никой не му прави впечатление това, дори напротив тези хора биват преизбирани на избори, за да назначават себе подобни във всички министерства и после се чудим защо се сривала България.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/410.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар