Бомба! Нинова работи за ГЕРБ – не отхвърля коалиция с Боко, и мълчи за Радев… Разколебава избиратели, и намалява резултата на БСП

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Все по-отчетливо става, че лидерът на БСП Корнелия Нинова, работи за ГЕРБ.

 

Днес, при регистрацията на партията за изборите, тя не постави “червена линия” пред коалиция с Борисов. Вместо това обяви, че ще се извърши вътрешно допитване до “членовете”. И те щели да решат.

Това е втори силно съмнителен ход, след стресиращото всички мълчание, по кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.

И с двата хода, Нинова по същество потиска избирателите на БСП и намалява резултата им. С което помага на ГЕРБ да станат първа сила.

Тезата “членовете ще решат” е цинична и обидна. Първо – членовете са не повече от 10% от избирателите на тази партия. Останалите не сме членове. Защо 10% ще определят какво да се прави с моя глас?

И второ – всякакви подобни “допитвания” са пълна измама и манипулация – те са начин нещо вече решено от ръководството, да се представи като “воля на членовете”. В тия вътрешно-партийни избори я няма дори елементарната организация на ЦИК, нито има обжалвания в съда. Т.е. дори порочният ЦИК, и Мишо Константинов, са 100 пъти по-честен вот от едно вътрешно-партийно гласуване.

Румен Радев бе избран почти еднолично от Нинова преди 4 години. Националният съвет бе поставен пред свършен факт. Това бе много силен ход. А сега – не можела еднолично да решава, въпросът щял да се обсъжда след изборите…

Т.е. след изборите ще решаваме – и за коалиция с ГЕРБ, и за президентските избори…

Е, не е ли всичко това един по-голям, и червен “Лукарски”? Да, той успя да влезе в историята и да стане безсмъртен с репликата “трик за привличане на избиратели”. Сега Нинова прави същото. Вие гласувайте, пък след изборите ще се разберем с Бойко – Аз – премиер, той – Президент.

Преди Евроизборите, ГЕРБ нанесоха тежко кроше на БСП като вкараха в листите и Станишев – дето всички знаят, че е скрит гербер. Резултатът беше, че загубиха спечелен вот. Сега герберизмът влиза през самата Нинова.

Аз лично вече търся за кой друг да гласувам. Трудно ми е да намеря, трябва да призная. Нинова все още има шанс за моя глас. Но само ако сделка с ГЕРБ е изключена, а разследване и съд на мутрите, е първа точка в програмата на новото правителство…

За Борисов-4, или Борисов-Президент, няма да гласувам…

Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар