лиляна павлова пари

Бомба! Пвалова е обект на разследване за източване на пари от ЕС. Бойко пак я скри..

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
 
ОЛАФ Европейската служба за борба с измамите в ЕС, буквално е на път да приключи разследване свързано с депутатката от Герб Лиляна Павлова, бивша министърка на регионалното развитие в България и министър на европредседателството ни.

Според запознати Лиляна Павлова е свързана с източване на поне 50 милиона евро пари на европейските данъкоплатци свързани с екология, а пипалата на мрежата, която тя и нейни роднини са създали вече действа и в съседни на България страни.

Крадат се пари свързани с екология, като проекти които се печелят буквално със съдействието на близката до Бойко Борисов министър председател на България не само че не се изпълняват изобщо, но определено са свързани с роднини на Лиляна Павлова.
Мрежата е огромна и засега от ОЛАФ не искат да посочат повече данни, но споделят, че скандала ще е огромен, защото за периода като действащ министър на европредседателството на България, Лиляна Павлова е ощетила с роднините си европейският съюз с повече от 5 милиона евро.
Това е организирана престъпна група за източване на евросредства в България, която определено има чадър и покровителство от министър председателя Бойко Борисов и сумите, които буквално са откраднати, защото има проекти, които изобщо не са правени, но за тях са усвоени пари са много повече от последният скандал свързан с България, а именно къщите за гости заради което България беше глобена с милиони евро.
Очакваме обаче този път българската прокуратура да се задейства, защото за някои от лицата свързани с Лиляна Павлова това вече е рецидив и въпреки, че само преди няколко години по същата схема бяха източени пак европари, никой освен медиите в България не разгледа въпроса, но сега имаме много повече доказателства, а Бойко Борисов надали ще посмее пак да прикрие далаверите на своята близка бивша министърка и настояща депутатка от Герб – Лиляна Павлова.
 
Източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_11.html

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар